Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Huonekuusi

50,00 

Herkkä ja trendikäs huonekuusi (Araucaria) tuo metsän raikkauden sisätiloihin. Sen siro, ikivihreä oksisto henkii pohjoiseen mielenmaisemaan sopivaa tunnelmaa.

Poista
Vertaile
f027 , ,

Kuvaus

Metsäkuusta hennompi ja harvempi huonekuusi on tyylikäs ja siro-oksainen. Se on viehkeä havupuu, jonka hennot oksat kasvavat rungosta kiehkuraisina ryhminä. Huonekuusen pehmeät, vaaleanvihreät neulaset pysyvät oksistossa kauniina läpi vuoden, minkä vuoksi se on niittänyt mainetta suosittuna ruukkukasvina jo 1800-luvulla. 

Aika ei ole rapauttanut huonekuusen ajatonta tyylikkyyttä. Sitä on suosittu pienenä joulukuusen korvikkeena, mutta siitä on vihersuunnittelussa paljon muuhunkin kuin suloiseksi joulupuuksi – se tarjoaa eleganttia metsän tunnelmaa ympäri vuoden. 1800-luvulla huonekuusta käytettiin koristeena herrasväen koleiden kartanoiden vetoisissa saleissa, ja se sopii yhä ympärivuotisesti sijoitettavaksi valoisiin, vetoisiin olosuhteisiin. 

Korosta huonekuusen herkkyyttä sijoittamalla se ylhäiseen yksinäisyyteensä tai kokeile sitä jännittävänä yhdistelmäkasviksi erimuotoisten ja -väristen huonekasvien kanssa. Kumpi tahansa toimii.

Lisätiedot

Koko

Pieni 15 – 50 cm

Valo

Puolivarjo

Teemat

Industriaalinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.