Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Jättimalakanvehka

130,00 

Äiti Maan impressionistinen taidonnäyte. Jättimalakanvehka (Aglaonema Silver Bay) on verrattoman vaatimaton luonne, mutta upea ja uljas ulkoasu.

Poista
Vertaile

Kuvaus

Äiti Maa oli impressionistisella tuulella suunnitellessaan malakanvehkoja. Toisarvoiseksi jäivät tarkka sommittelu ja yksityiskohdat − maalataan mieluummin leveällä pensselillä epäsäännöllisiä, viehkoja ja eläviä laikkuja! Lopputulos on rotevakasvuinen, komea ja suurilehtinen viherkasvi, jossa on tyylikkään hopeaharmaita sävyjä ja tehokkaita värikontrasteja. 

Jättimalakanvehka on monien mielikasvi kestävyyteensä ja kauneutensa tähden, mutta se on myös viehättävä vasta-ase stressille ja epäonnelle. Fengshui-suosikkia on vaalittu ilon ja onnen kasvina Aasiassa jo vuosisatojen ajan ja tarina kertoo, että kun ympäröit itsesi muutamalla malakanvehkalla, ne auttavat sinua sisäisen rauhan saavuttamisessa. Kokeile itse, onko siinä perää. 

Jättimalakanvehkan rehevän ja runsaan ulkonäön vastapainona on verrattoman vaatimaton luonne. Se ei juurikaan vaadi hoitoa eikä huolenpitoa, vaan pärjäilee vähäeleisen chillisti juuri siellä, minne sen asetat. Komea ja vaivaton ilmanpuhdistaja viihtyy vähäisessäkin valossa, mikä tekee siitä monikäyttöisen kasvin vihersuunnitteluun.

Lisätiedot

Koko

Keskikokoinen 60 – 110 cm

Valo

Puolivarjo, Varjo

Hyödyt

Helppohoitoinen

Teemat

Elegantti, Retro

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.