Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Paratiisikukka

160,00 

Merituulten tunnelmia ja tyrmäävän upeita kukkia. Satumainen afrikkalaiskaunotar paratiisikukka (Strelitzia Nicolai) säteilee trooppista cooliutta.

Poista
Vertaile

Kuvaus

Ylväs paratiisikukka on kotoisin Etelä-Afrikasta, missä se huojuu kosteiden merituulien tahdissa. Samaa sambaa on tarjolla myös Suomen leveysasteille, sillä banaaninsukuinen paratiisikukka menestyy myös sisätiloissa viehkeänä ja valloittavana viherkasvina.

Paratiisikukan korkeat varret kasvavat tyveltä viuhkamaisesti ja niiden päässä tönöttävät kookkaat, suipot lehdet muistuttavat prameita hattuja. Kasvin oranssin ja sinisen kirjava kukka on häkellyttävän tyrmäävä ja se muistuttaa eksoottisen pikkulinnun päätä nokkineen ja höyhenineen. Luonnossa kukan tarkoitus on houkutella pikkulinnut istahtamaan terälehtien muodostamalle hyllylle, jotta ne sotkeutuisivat siitepölyyn ja levittäisivät höyhenpuvussaan paratiisikukan kauneutta kaikkialle.

Paratiisikukan kukinta on huolellisen hoidon ja joskus silkan tuurinkin tulos, mutta se on ehdottomasti odottamisen arvoinen. Kukkiessaan kasvi on niin satumaisen kaunis, että saatat tarvita häikäisysuojalasit silmiesi suojaksi. 

Onnellisimmillaan paratiisikukka on kirkkaassa paikassa, jossa se saa kylpeä valossa. Korkea ilmankosteus auttaa tätä eksoottista afrikkalaiskaunotarta säteilemään trooppista cooliuttaan. Se on maksimaalisen näyttävä lisä viherseinälle tai yksittäiskasviksi toimiston paraatipaikalle.

Lisätiedot

Koko

Keskikokoinen 60 – 110 cm

Valo

Puolivarjo

Teemat

Elegantti, Industriaalinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.