Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Peikonlehti

50,00 

Kookkautta, näyttävyyttä ja sveitsiläistä reikäjuustoa muistuttavat lehdet. Elinvoimainen viidakonhenki peikonlehti (Monstera) loihtii vehreyttä nopeasti juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

Poista
Vertaile

Kuvaus

Peikonlehti on ikivihreä, trooppinen köynnös, joka kuuluu vehkakasvien laajaan, maailmoja valloittaneeseen perheeseen. Se on yhtä aikaa sekä nostalginen että trendikäs kasvi − sen menneisyys huonekasvina ulottuu kauas historian havinaan, mutta harrastajat hullaantuvat siitä aina vain uudestaan.

Peikonlehden kestävän suosion pohjana ovat kauniit ja leveät, luonnon rei’ittämät lehdet. Nuoret lehdet ovat sileitä ja herttamaisia, vanhemmat suuria ja liuskoittuneita. Vanhojen ja kookkaiden yksilöiden lehdet voivat venyä jopa puolen metrin mittaan, jolloin voit harkita niiden käyttöä myös kätevinä päivänvarjoina.

Helposti tunnistettava ja kaunis reikäjuusto viihtyy valossa, mutta sopeutuu monenlaiseen menoon. Varjossa sen kasvu saattaa hidastua. Peikonlehti on näyttävä viherkasvi sinne, missä kaivataan lisää luovuutta, vehreyttä ja ajattelun selkeyttä. Pyöreät ja näyttävät lehdet sopivat selkeydellään useimpiin sisustustyyleihin niin kotona kuin toimistoissa.

Lisätiedot

Koko

Pieni 15 – 50 cm

Valo

Aurinko, Puolivarjo

Hyödyt

Helppohoitoinen

Teemat

Industriaalinen, Retro

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.