Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Pitkälehtiviikuna

180,00 

Viikunasuvun viehkeä oman tiensä kulkija. Pitkälehtiviikuna (Ficus binnendijkii) voittaa ihailijat puolelleen nuokkuvalla ilmeellään ja spartalaisella luonteellaan.

Poista
Vertaile
f045 , ,

Kuvaus

Jokaiselle on olemassa oma viikuna. Viikunat hurmaavat yli seitsemässäsadassa erilaisessa ulkoasussa, joten etsitpä pensastavaa kasvia elävöittämään neuvotteluhuonetta tai eleganttia, puumaista katseenvangitsijaa julkisen tilan vihersisustukseen, viikunoista löytyy se oikea. 

Pitkälehtiviikuna on viikunasuvun oman tiensä kulkija – se on hajavalossa viihtyvä, vaivaton ja sympaattinen puu, jonka nuokkuvat, pitkät ja kapeat lehdet luovat sille sen ominaisen, riippuvan ilmeen. Mitä paremmin kasvi voi, sen pöyheämmäksi ja tiiviimmäksi sen lehdistö kasvaa. 

Pitkälehtiviikunan kenties paras ominaisuus on sen mutkaton luonne. Se kiukuttelee vähäisestä valosta tai liian kuivasta sisäilmasta vähemmän kuin monet muut huonekasveina käytettävät viikunat. Se ei ole yhtä temperamenttinen kuin vaikkapa limoviikuna, joka saattaa suutuspäissään jopa pudottaa lehtensä. Pitkälehtiviikuna sen sijaan vain kohauttelee harteitaan ja jatkaa tyytyväisenä eloaan. 

Kokeile pitkälehtiviikunaa yksittäiskasvina tai viherkasviryhmien koristajana. Puumainen, nuokkuva kasvutapa ja viehkeä lehdistö palkitsee katsojansa niin julkisissa tiloissa, kodeissa kuin toimistoissakin.

Lisätiedot

Koko

Iso 120 – 170 cm

Valo

Aurinko, Varjo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.