Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Siroliuska-aralia

50,00 

Valoisan paikan viehko vehreyttäjä. Raikkaanvihreä ja trendikäs siroliuska-aralia (Schefflera) on kuin kimppu pieniä sateenvarjoja.

Poista
Vertaile

Kuvaus

Hauska ilme ja sopeutuvainen, mutkaton luonne – siinä on suositun siroliuska-aralian ehdottomat valttikortit. 

Siroliuska-aralia on vahva ja vehreä ilmestys, jolla on hauskanmuotoiset, pieniä sateenvarjoja muistuttavat, kiiltävät lehdet. Somat pikkusateenvarjot pyydystävät auringonsäteitä tummanvihreinä, mutta lehdissä voi olla myös keltavihreitä tai valkovihreäkirjavia variaatioita. Valoisassa paikassa saat viherkasvista kaikki sen parhaat puolet irti, mutta jos sitä ei ole tarjolla, tämä sopeutuvainen tyyppi tyytyy närkästymättä myös hajavaloon. 

Villinä siroliuska-aralia pensastaa taiwanilaisissa metsissä, joissa se voi kasvaa jopa 9 metriä korkeaksi. Ruukkukasvinakin sen latvus saattaa hipoa katonrajaa jopa parin-kolmen metrin huikealta korkeudelta. 

Jos sateenvarjolehtien veikeä ulkomuoto ja kasvin leppoisa luonne eivät ole vielä riittävän hyviä syitä ostopäätökselle, tiesithän, että tämän vehreyttäjän väitetään tuovan myös onnea ja vaurautta? Kiinassa uskotaan, että siroliuska-aralia houkuttelee positiivista energiaa, runsautta ja turvaa. 

Keksitkö enää yhtään hyvää syytä olla ostamatta? Me emme. Nappaa tämäkin viherkasvi mukaan verkkokaupasta.

Lisätiedot

Koko

Pieni 15 – 50 cm

Hyödyt

Helppohoitoinen, Parhaat ilmanpuhdistajat

Teemat

Elegantti

Valo

Aurinko, Puolivarjo, Varjo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.