Tuotteet ja palvelut

Vihersuunnittelu

Vihersisustus ei ole pelkkiä palmuja ja peikonlehtiä. Vihersisustus voi olla myös sateenkaaren väreissä iloittelevia ihmepensaita, teatraalisen tyrmääviä lyyraviikunoita, käärmeen lailla kiemurtelevia hopeaköynnöksiä ja eksoottisia paratiisikukkia. Sinä päätät, millaisessa viherkeitaassa haluat virkistäytyä – me tarjoamme siihen työkalut ja toteutuksen.

Sammal

Aito sammal on siitä loistava tuote, että se ei vaadi mitään huoltoa. Sammalesta saa seiniä, pylväitä, logoja ja roikkuvia palloja monissa eri väreissä.

Kausikasvit

Kauttamme saat myös näyttävät terassit ja sisääntulot vuoden ympäri.

Arkkitehtien kumppani

Kattoon kurkottavia puita, viherseiniä, tilanjakajia? Mitä projektisi kaipaakaan, me toteutamme. Ideoimme kanssasi ja kerromme kasvien kannalta parhaat toteutustavat. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Viherseinät

Katso miten nopeasti viherseinämme rakentuu! Nextgen Living Walls viherseinä on yksi Euroopan johtavia viherseiniä. Kasvit tulevat seinään istutusruukuissa, joten niitä on helppo huoltaa ja vaihtaa vaikkapa kauden mukaan. Takaamme seinille 95 % peittävyyden.

Silkkikasvit

Silkkikasvit ovat monipuolisempia kuin uskoisikaan! Miten olisi syksyiset mustikanvarvut tai kesäiset saniaiset sammalpedillä? Tai näyttävä viherkatto köynnöksillä?

Huolto

Me haluamme tehdä toimistostasi vaikuttavan, luovuutta ruokkivan keitaan mahdollisimman helposti ja yksinkertaisesti. Säästä aikaa ja vaivaa ja tilaa kasvien huolto kauttamme.

Kutsu meidät kylään

Vihersuunnittelu alkaa tilaan tutustumisesta ja sen käyttötarkoituksen ymmärtämisestä.

Toteutetaan suunnitelma

Laitamme toimeksi ja rakennamme tilan suunnitellusti, toiveidesi mukaiseksi.

Ihastu vihreämpään tilaan

Ottakaa tila haltuun ja viihtykää. Me huolehdimme kasveista ja pidämme ne vehreänä.

Tietoa meistä

Luvi (Dix Point Oy Ltd) perustettiin vuonna 1991 tekemään harmaista toimistoista vihreitä ja viihtyisiä. Kun ihmiset voivat hyvin, he luovat uutta ja synnyttävät menestystä.

VERKKOKAUPPA

Toimitukset vain pääkaupunkiseudulla.
Minimitilaus on 5 kasvia.

Copyright © Luvi