Luvi

Luova ja vihreä työtila, parempi tuottavuus. Ei siinä ole mitään monimutkaista.

Miksi tuoda palmuja toimistoon?

Oletko kuullut, että puutarhassa oleilu lisää stressiä ja heikentää keskittymiskykyä?

Etkö?
Niinpä.

Luonto lisää jaksamista. Ihmisellä on myötäsyntyinen tarve olla yhteydessä luontoon – siksi kasvit tekevät niin monella tavalla hyvää. Kun ihmiset voivat hyvin, he luovat uutta ja synnyttävät menestystä.

Luvi – Luovuus, vihreys ja visio

Luvi aloitti toimintansa vuonna 1991. Yrityksen perustivat luomuviljelyn pioneerit Tapio ja Terhi Lehtinen kun perhe siirtyi maalta kaupunkiin. Vuonna 2017 perheen tytär Tiia Wahlberg päätti jatkaa yrityksen toimintaa.

Päätös ei kuitenkaan ollut suoraviivaisen yksinkertainen, vaan kypsyi vuosien mittaan. Terveystieteiden opinnot sekä laaja kansainvälinen kokemus innostivat pohtimaan, miten ympäristö vaikuttaa hyvinvointiin. Vehreä, luovuutta ruokkiva keidas on olennainen osa optimaalista työympäristöä.

Mitä me tarjoamme?

Vuosikymmenten aikana toimitilat ovat muuttuneet ja niin on vihersuunnittelukin. Vaikka palmuilla ja peikonlehdillä on yhä paikkansa, vihersisustus voi olla myös sateenkaaren väreissä iloittelevia ihmepensaita, teatraalisen tyrmääviä lyyraviikunoita, käärmeen lailla kiemurtelevia hopeaköynnöksiä ja eksoottisia paratiisikukkia. 

Sinä päätät, millaisessa viherkeitaassa haluat virkistäytyä – me tarjoamme siihen työkalut ja toteutuksen. Verkkokauppaamme olemme koonneet toimistoihin parhaite sopivat kasvilajikkeet, mutta mikäli mieluummin kahvittelet hetken kanssamme, saamasi pitää! Verkkokaupan tuotteiden lisäksi voimme räätälöidä toimistoonne toiveidesi mukaisen viherkaton, kattoon saakka kurkottavan puun tai melkein mitä tahansa muuta, mitä keksit pyytää.

Tietoa meistä

Luvi (Dix Point Oy Ltd) perustettiin vuonna 1991 tekemään harmaista toimistoista vihreitä ja viihtyisiä. Kun ihmiset voivat hyvin, he luovat uutta ja synnyttävät menestystä.

VERKKOKAUPPA

Toimitukset vain pääkaupunkiseudulla.
Minimitilaus on 5 kasvia.

Copyright © Luvi