Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Alokasia

120,00 

Alokasia (Alocasia Amazonica) on karamellia draamantajuisille silmille. Sen lohikäärmeen siipiä muistuttavat, luurankomaiset lehdet luovat vangitsevan visuaalisen esityksen, joka ei suostu sulautumaan tapettiin.

Poista
Vertaile
f030 , ,

Kuvaus

Alokasiaan on helppo rakastua. Se on luonnon oma taideteos, joka ei pyytele anteeksi eikä suostu sulautumaan huomaamattomana tapettiin. Valkoiset tai vaaleanvihreät lehtiruodit tummanpuhuvalla pohjalla ovat kuin taidemaalarin siveltimellä vedetyt. Säväyttävä ulkomuoto kuin sanaton kannanotto – täällä tyrmään minä

Luovuutta ruokkiva, rohkea ulkomuoto paitsi kääntää päät ja kerää kiinnostuneet katseet, tekee alokasiasta loistavan viherkasvivalinnan myös mihin tahansa toimistoon tai työympäristöön, jossa on lupa pysähtyä ja visioida uutta. 

Trooppisten juuriensa vuoksi uusi paras ystäväsi rakastaa lämpöä, tasaista kosteutta ja runsasta määrää hajavaloa. Etsi alokasialle lämmin ja kirkas paikka, niin saat nauttia sen suorituskyvyn maksimitehoista. Vältä suoraa auringonpaahdetta, sillä se paahtaa alokasian pilalle.

Lisätiedot

Koko

Keskikokoinen 60 – 110 cm

Valo

Puolivarjo

Teemat

Industriaalinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.