Alokasia

Alokasia (Alocasia Amazonica) on karamellia draamantajuisille silmille. Sen lohikäärmeen siipiä muistuttavat, luurankomaiset lehdet luovat vangitsevan visuaalisen esityksen, joka ei suostu sulautumaan tapettiin.

120,00 

Alokasiaan on helppo rakastua. Se on luonnon oma taideteos, joka ei pyytele anteeksi eikä suostu sulautumaan huomaamattomana tapettiin. Valkoiset tai vaaleanvihreät lehtiruodit tummanpuhuvalla pohjalla ovat kuin taidemaalarin siveltimellä vedetyt. Säväyttävä ulkomuoto kuin sanaton kannanotto – täällä tyrmään minä

Luovuutta ruokkiva, rohkea ulkomuoto paitsi kääntää päät ja kerää kiinnostuneet katseet, tekee alokasiasta loistavan viherkasvivalinnan myös mihin tahansa toimistoon tai työympäristöön, jossa on lupa pysähtyä ja visioida uutta. 

Trooppisten juuriensa vuoksi uusi paras ystäväsi rakastaa lämpöä, tasaista kosteutta ja runsasta määrää hajavaloa. Etsi alokasialle lämmin ja kirkas paikka, niin saat nauttia sen suorituskyvyn maksimitehoista. Vältä suoraa auringonpaahdetta, sillä se paahtaa alokasian pilalle.