Kentiapalmu korkea ruukku

Majesteettinen, mutta vaivaton klassikko. Kun etsit karismaattista katseenvangitsijaa, valintasi on lumovoimainen kentiapalmu (Howea Forsteriana).

200,00 

Viktoriaanisen aikakauden eksoottinen statussymboli, kuninkaallisten suosikki ja Titanicin ykkösluokan sisustuskasvi. Tämä vihersuunnittelun ehdoton helmi ansaitsee kunnioitusta.

Viehätysvoimaisella kentiapalmulla on ollut massoittain ihailijoita kautta aikojen – se on kauneutensa ja kestävyytensä vuoksi suosittu viherkasvi sekä vehreyttä kaipaavissa kodeissa että toimistoissa. Lempeän jättiläisen tunnusomaisin piirre on sen kaunis, ylöspäin suuntautuva kasvutapa, joka leviää kasvin vanhetessa. 

Tällä elegantilla koreilijalla on hyvin yksinkertaiset huoltotarpeet. Se kaipaa vain valoa ilman paahdetta ja lisäksi maltillista kastelua. Tyylikäs ja vehreä kentiapalmu kestää hyvin myös ajan hammasta, joten se täydellinen valinta mihin tahansa tilaan, joka kaipaa palmupuiden raikkautta. 

Aseta kentiapalmu suosikkihuoneeseesi etkä varmasti pety sen lumovoimaan. Kun kunnioitat sen vaatimattomia tarpeita, sen rehvasteleva look jaksaa ilahduttaa vuodesta toiseen ja kolmanteen.