Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Korallikaktus seinäamppeli

55,00 

Kaktus ilman kaktuksen piikikkäitä piirteitä. Köynnökseksi naamioitunut korallikaktus (Rhipsalis) raikastaa tilan paitsi ilmaa puhdistavilla ominaisuuksillaan, myös persoonallisella pehkofiguurillaan.

Poista
 €
Vertaile
f019-1 , ,

Kuvaus

Korallikaktus on todellakin kaktus, mutta ilman sen piikikkäitä piirteitä. Nopeakasvuinen, tuuheanvehreä viherkasvi on kotoisin trooppisista sademetsistä, joissa se kasvaa päällyskasvina kallion halkeamissa ja puunrunkoihin tarrautuneena.

Korallikaktuksen latinankielinen nimi ”rhipsalis” juontaa kreikan kielestä ja tarkoittaa korinpunontaa. Sana viittaa kasvin hoikkiin ja taipuisiin varsiin, jotka laskeutuvat alaspäin hauskoina, kynänvahvuisina lonkeroina. Yläosastaan tummanvihreät ja alaosastaan kalpeammat lonkerot muodostavat korallikaktukselle boheemin pehkon, joka kutsuu katsojaa koskettamaan. Uudet, vastakasvaneet varret saattavat töröttää hilpeinä antenneina kohti kattoa, kunnes painovoima tekee niillekin tehtävänsä. 

Vahva, sitkeä ja minimalistinen korallikaktus on miltei huoltovapaa – se kestää unohtuneita kastelukertoja eikä varise. Vaikka se arvostaa hajavaloa, se menestyy myös vähäisessä valossa ja jopa suorassa auringonpaisteessa. Upeimmillaan korallikaktus on runsaasti haaroittunut, ihastuttavan asenteellinen lonkeropehko, jolla on vahva sanoma. Kokeile yksittäiskasvina tai osana viherseinää!

Lisätiedot

Koko

Seinäamppelit

Valo

Puolivarjo

Teemat

Industriaalinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.