Malakanvehka

Äiti Maan impressionistinen taidonnäyte. Malakanvehkalla (Aglaonema Maria) on verrattoman vaatimaton luonne, mutta upea ja uljas ulkoasu.

50,00 

Äiti Maa oli impressionistisella tuulella suunnitellessaan malakanvehkoja. Toisarvoiseksi jäivät tarkka sommittelu ja yksityiskohdat − maalataan mieluummin leveällä pensselillä epäsäännöllisiä, viehkoja ja eläviä laikkuja! Lopputulos on rotevakasvuinen, komea ja suurilehtinen viherkasvi, jossa on tyylikkään hopeaharmaita sävyjä ja tehokkaita värikontrasteja. 

Malakanvehka on monien mielikasvi kestävyyteensä ja kauneutensa tähden, mutta se on myös viehättävä vasta-ase stressille ja epäonnelle. Fengshui-suosikkia on vaalittu ilon ja onnen kasvina Aasiassa jo vuosisatojen ajan ja tarina kertoo, että kun ympäröit itsesi muutamalla malakanvehkalla, ne auttavat sinua sisäisen rauhan saavuttamisessa. Kokeile itse, onko siinä perää. 

Malakanvehkan rehevän ja runsaan ulkonäön vastapainona on verrattoman vaatimaton luonne. Se ei juurikaan vaadi hoitoa eikä huolenpitoa, vaan pärjäilee vähäeleisen chillisti juuri siellä, minne sen asetat. Komea ja vaivaton ilmanpuhdistaja viihtyy vähäisessäkin valossa, mikä tekee siitä monikäyttöisen kasvin vihersuunnitteluun

Aseta malakanvehka ikkunalaudan, kirjahyllyn tai työpöydän päälle, tai vaikka seinälle, lattiaan tai kattoon – sille käy ihan kaikki. Paikasta piittaamatta se tarjoaa hopeanhohtoista luksusta päivästä ja viikosta toiseen.