Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Palmuvehka

50,00 

Huolettoman klassikon ensiluokkaista tyylikkyyttä. Vahvan ja veistoksellisen palmuvehkan (Zamioculcas) dramaattinen look viehättää maasta ja kaupungista toiseen.

Poista
Vertaile
f040 , , , ,

Kuvaus

Etsitkö kuvauksellista ja huoletonta kasvia, jolla on vahva sanoma? Voit päättää etsinnän tähän. 

Palmuvehka on rakastettu huonekasviaarre Keski-Afrikasta. Viehkeä ja linjakas kasvutapa ja kärjistään suipentuvat, höyhenen muotoiset lehdet antavat sille sen tunnusomaisen olemuksen, joka tunnetaan ympäri maailman. Palmuvehkan lehdistö on luontaisesti hyvin kiiltävä, joten lehtikiilto saa sen osalta pölyttyä tarpeettomana. 

Alkuperäisympäristössään palmuvehka on tottunut kestämään vaihdellen sekä kuivuutta että rankkasadejaksoja, mikä tekee siitä erinomaisen kestävän myös huonekasvina. Monissa Tansanian osissa tämä viherkasvi toimii myös pienenä, vihreänä sairaanhoitajana, sillä sen tuottamaa nestettä käytetään mm. parantamaan korvakipua ja erilaisia tulehduksia. Älä silti kokeile näitä konsteja kotona!

Veistoksellinen palmuvehka tarjoaa maksimaalista näyttävyyttä mahdollisimman vähäisellä vaivalla. Sen huolto– ja henkiinjäämisopas on lyhyt: aseta se mihin haluat ja se menestyy. Se kestää unohtuneita kastelukertoja ja vähäistä valoa paremmin kuin useimmat viherkasvit yhteensä. Se on itse asiassa taipuvainen kukoistamaan jopa paremmin unohdettuna kuin ympärillään häsläävän hoitajan uuvuttamana.

Lisätiedot

Koko

Pieni 15 – 50 cm

Valo

Aurinko, Puolivarjo

Hyödyt

Helppohoitoinen

Teemat

Retro

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.