Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Posliinikukka seinäamppeli

55,00 

Rakastettu ja helppohoitoinen köynnöstelijä. Valokylvyistä nauttivan posliinikukan (Hoya) sarjamainen kukinto huumaa makealla tuoksullaan.

Poista
 €
Vertaile
f046-2 , ,

Kuvaus

Ihastuttavalla posliinikukalla on oma vankkumaton kannattajakuntansa. Vaikka posliinikukalla on pitkät perinteet, se on täydellinen tuliainen myös trenditietoiselle. Länsinaapurissamme tämä valoisan paikan patsastelija on niin suosittu, että sillä on jopa oma yhdistyksensä. 

Posliinikukan kirjavaan sukuun kuuluu ainakin sata lajia. Se on tyypillisimmin komea, trooppinen köynnöstelijä tai rento, riippuvaversoinen viherkasvi, mutta kasvutapa voi olla myös pensasmainen. Valoisassa paikassa se puhkaisee kuvankauniit, eksoottiset kukat, jotka ovat usein punasävyisiä, kaksivärisiä ja makean tuoksuisia. Upean ulkonäkönsä lisäksi posliinikukka on tavattoman tehokas ilmanpuhdistaja.

Rakastettu ja helppohoitoinen posliinikukka kasvaa villinä Aasiassa ja Australiassa, jossa se köynnöstelee puiden oksistoissa. Alkuperänsä vuoksi se kasvaakin upeimmin kirkkaassa hajavalossa, mutta sietää myös toimiston vähäisempää valon määrää. Paahteesta posliinikukka ei piittaa, ja liian pimeän paikan se kostaa kukkimattomuudella. 

Kuvankauniilla viherkasvilla on monta käyttötapaa – kokeile sitä riippuvana amppelikasvina, säleikköön tuettuna viherseinäkiipeilijänä tai hyllyn päältä alaspäin laskettuna kasviverhona. Vastalahjaksi hyvästä hoidosta saat paitsi trooppista vehreyttä ja kauniita kukintoja, myös terveempää ja raikkaampaa huoneilmaa. Klikkaile posliinikukka mukaan verkkokaupasta ja aloita oma vihersuunnittelusi!

Lisätiedot

Koko

Seinäamppelit

Valo

Puolivarjo

Teemat

Elegantti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.