Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Kumipuu

50,00 

Graafinen patsastelija ja taivaallinen ilmanpuhdistaja Malesian auringon alta. Kumipuu (Ficus elastica) tyrmää erityisesti tapahtumien polttopisteessä.

Poista
Vertaile

Kuvaus

Jokaiselle on olemassa oma viikuna. Viikunat hurmaavat yli seitsemässäsadassa erilaisessa ulkoasussa, joten etsitpä pensastavaa viherkasvia elävöittämään neuvotteluhuonetta tai eleganttia, puumaista katseenvangitsijaa julkiseen tilaan, viikunoista löytyy se oikea. 

Kumipuu on yksi niistä viikunoista, jotka sopivat ihan minne tahansa. Virtaviivainen, moderni toimisto tai vintage-henkinen työpaja – kaikki käyvät. Jos huone on kirkas, kumipuu rakastaa sitä erityisesti. Tällä helppohoitoisella ja paljon käytetyllä viikunasuvun edustajalla on pitkät perinteet, mutta tyylikäs maailmanvalloittaja on täydellinen valinta myös trenditietoiselle. 

Kumipuun luonteenomaisin piirre on sen nahkamaisen kiiltävät lehdet, joihin on helppo ihastua. Lehdet ovat kookkaat, komeat ja tummanvihreät tehoilmanpuhdistajat, jotka raikastuttavat hengitysilmaa taukoamatta. Parhaimmillaan se kasvaa pensasmaiseksi puuksi, joka hurmaa hahmollaan kaikki ohikulkijat. 

Intiasta ja Malesiasta pohjolaan matkannut kumipuu on silmäänpistävä viherkasvi minkä tahansa tilan keskipisteenä. Sen graafinen look tekee siitä erinomaisen näyttävän yksittäiskasvin paraatipaikoille, mutta kokeile myös pehmentää huoneiden nurkkia sen pyöreillä muodoilla. Fengshuin oppien mukaan kumipuu edustaa yltäkylläisyyttä, onnellisuutta ja vaurautta, joten se on mainio valinta minne tahansa, missä kaivataan pientä onnenpotkua. 

Lisätiedot

Koko

Pieni 15 – 50 cm

Valo

Puolivarjo, Varjo

Teemat

Elegantti, Industriaalinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.