Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Anopinjakkara

50,00 

Meksikolaissyntyinen anopinjakkara/kultasiilikaktus (Echinocactus grusonii) pistää silmään, mutta vain kuvainnollisesti. Tällä hauskalla piikkipallolla on vehreä, pyöreä runko, jossa kullanväriset piikit törröttävät asennossa kuin armeija.

Poista
Vertaile
f004-1 ,

Kuvaus

Anopinjakkara on hupaisa, kullanhohtoisena kukoistava piikkipallo, jolla on tyylikäs kontrastiväritys. Nuoren kasvin runko on pyöreä, mutta vanhemmiten sen figuuriin syntyy pylväsmäisyyttä. Runkoon muodostuvien, pystyjen harjun päällä seisoo runsaslukuinen retkikunta kullankeltaisia, hieman kaarevia piikkejä.

Tämä vaikuttava piikkipallo on erittäin kestävä viherkasvi, eikä sen huolto– ja henkiinjäämisopas ole kilometrin mittainen. Ideaaliolosuhteiden luomiseen ei todellakaan tarvita ihmeitä – anopinjakkara tykkää lämmöstä ja auringosta, kuten meksikaanikasvin saattaa odottaa, mutta se menestyy myös hajavalossa. Kastelle niukan maltillisesti ja sen pituinen se.

Anopinjakkara tunnetaan myös kultasiilikaktuksena ja anopinjakkarana, mutta emme suosittele istuttamaan sen päälle sen paremmin anoppia kuin muitakaan suosikki-ihmisiä. Käytä sitä joko yksittäisenä sisätilojen piristysruiskeena tai osana monipuolista viherseinää. Valitset kummin vain, saat siitä luonteikkaan ja pitkäikäisen viherkasvikaverin, joka jaksaa ilahduttaa vielä vuosienkin päästä.

Lisätiedot

Valo

Puolivarjo

Koko

Pieni 15 – 50 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.