Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Cactus

175,00 

Hauskasti haaroittuneessa cactuksessa (Euphorbia Ingens) yhdistyy lännenelokuvista tuttu kaktusfiguuri ja tavattoman minimalistiset tarpeet. Täydellisen trendikäs mehikasvi kenelle tahansa, joka kaipaa mahdollisimman vähän hässäkkää.

Poista
 €
Vertaile
f025-2 , ,

Kuvaus

Cactus näyttää kaktukselta, mutta teknisesti se ei sitä ole. Tämä omaleimainen, ikivihreä tyräkki on helppohoitoinen mehikasvi, jonka tunnusmerkki on sen kynttelikköä muistuttava kasvutapa. Pystykasvuisessa rungossa kasvaa hauskanmuotoiset sivuraajat, joiden voisi odottaa huiskuttelevan ohikulkijoille hyvää huomenta. Heilutuksia emme valitettavasti voi luvata, mutta silmäniloa saat varmasti koko sijoituksesi edestä. 

Cactus on kotoisin Etelä-Afrikan aavikoilta, joissa se paistattelee päivää alati paahtavan auringon alla. Villinä se saattaa kasvaa jopa 10 metriä korkeaksi, kukkivaksi ja punaisia hedelmiä tuottavaksi puuksi, mutta huonekasvina se säilyy maltillisen kokoisena, komeana viherkasvina.

Kun pohdit cactuksen varsin vaatimatonta hoitoa, palauta mieleesi aavikot sen kotiseudulla. Cactus ottaa onnellisena vastaan kaiken auringonvalon, mitä voit sille tarjota, mutta menestyy myös hajavalossa. Lisää vain niukasti vettä ja cactus kukoistaa oloonsa onnellisena. 

Trendikäs cactus on täsmävalinta erityisesti moderniin sisustukseen. Se erottuu edukseen ylhäisenä yksittäiskasvina kuten kunnon karjapaimenen kuuluukin, mutta vihersuunnittelussa vain luovuus on rajana. Kokeile yhdistellä sitä erimuotoisiin kasveihin ja ihastele kasvinäyttämösi kauniita kontrasteja. 

Lisätiedot

Valo

Puolivarjo

Teemat

Industriaalinen

Koko

Keskikokoinen 60 – 110 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.