Tuomme kasvit, vihreyden ja viihtyvyyden tiloihisi.

Ostoskori

Kultaköynnös variegata amppeli

50,00 

Ikivihreän kultaköynnöksen kirjava serkku. Karismaattinen kultaköynnös (Epiprenum Pinnatum Variegata) loihtii tilaan eksotiikkaa koristeellisilla lehtikuvioillaan.

Poista
 €
Vertaile

Kuvaus

On helppo ymmärtää, miksi niin moni on menettänyt sydämensä kultaköynnöksille – tämä viidakon lempilapsi on täydellinen huonevieras. Viherkasvin hoito ei voisi olla helpompaa: anna köynnöstelevälle liaanille melkein mikä tahansa kasvupaikka tai mikä tahansa määrä valoa, ja se kukoistaa elinvoimaisena juuri siinä. Lisäksi se työskentelee taukoamatta pitääkseen sisäilman luonnonraikkaana. 

Kultaköynnöksen kirjava serkku kultaköynnös variegata loihtii tilaan eksotiikkaa koristeellisilla lehtikuvioillaan. Tropiikin kasvina kultaköynnös variegata arvostaa runsasta hajavaloa ja kosteaa ilmaa, mutta se vähät välittää, vaikka heittäisit sen toiveilla vesilintua. Ketterä kiipeilijä jatkaa piittaamattomana kasvuaan ja vaihtaa vain hiukan väriään valo-olosuhteiden mukaan. Sen tavoite on tuoda trooppinen viidakko urbaaniin ympäristöön, ja siinä se aikoo onnistua.

Anna kultaköynnös variegatan roikkua putouksena korkealta, tue se kiipeämään viherseinää ylöspäin tai kasvata siitä koko seinän kokoinen kasvitapetti. Köynnöksen karisma riittää siihen kaikkeen.

Lisätiedot

Valo

Puolivarjo, Varjo

Hyödyt

Helppohoitoinen, Parhaat ilmanpuhdistajat

Teemat

Elegantti, Retro

Koko

Amppelikasvit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.